Свободно време

Докато четете забавните ревюта на Любопитно за игрите можете да разпуснете и с нещо друго занимателно и развлекателно. Можете веднага да изиграете онлайн игра по свой избор. За да играете безплатните онлайн игри за деца не е нужно да сваляте или инсталирате допълнителен софтуер. Всички Онлайн игри се играят през WEB браузъра. Изиграйте няколко Hidden Object games online.
Можете да опитате няколко Time Management Games и да разберете какво е да си сервиттьор или шофьор на такси.

6 начина да повишите продуктивността си с игрите със скрити предмети за Android

Игри за андроидИгрите със скрити са новата лудост в интернет! Кой може да ги Вини? Преди дебюта им пазара на игри е  доста монотонен. За забавление, всичко което беше на разположение бяха "Екшън игри". Високоскоростни състезания, стрелба и борба.

А искате ли повече?

Открийте игрите със скрити предмети! И накрая вашето дете може да играе нещо  което да развие умствените му възможности и да го подготви за реалния живот.

В тези игри на пръв поглед предметите са скрити. Те са тест за уменията за наблюдение на  средния човек. Колко добре мислиш, че ще се справиш с намиране на предмет точно под носа ти? Доста добре? Не бъди толкова...

5 Изненадващи причини IPhone игрите със скрити предмети да са по-освежаващи от гледането на телевизия

Търсенето на съкровища беше голямо събитие в миналото. С развитието на технологиите, обаче, iPhone  игрите със скрити предмети до голяма степен са замененили това търсене. И двете дейности имат едни и същи основи: Трябва да се търсят скрити предмети. Тук са представени 5 изненадващи начини игрите със скрити предмети за iPhone да са по-освежаващи от гледането на телевизия:

1.Подобряване на уменията за наблюдение
Когато децата се опитват да намират скрити предмети, те трябва да се съсредоточат и да гледат много внимателно. Това подобрява техните наблюдателни умения, тъй като те се опитват да се анализира цялата  сцена и да намерят това, което е нужно. Те трябва да обърнат специално....