Свободно време

Докато четете забавните ревюта на Любопитно за игрите можете да разпуснете и с нещо друго занимателно и развлекателно. Можете веднага да изиграете онлайн игра по свой избор. За да играете безплатните онлайн игри за деца не е нужно да сваляте или инсталирате допълнителен софтуер. Всички Онлайн игри се играят през WEB браузъра. Изиграйте няколко Hidden Object games online.
Можете да опитате няколко Time Management Games и да разберете какво е да си сервиттьор или шофьор на такси.

Онлайн игри и реалност

Състезания със спортни колиВчера се върнах изморен от работа след 2 часа пътуване от Летище София до квартал Овча Купел. Боже господи колко бе натоварен трафика. Придвижвах се едвам едва на първа/втора, постоянно чувах воя на клаксони, полицейски и медицински сирени, виждах изнервените хора в колите и си казвах боже как ми се иска да имаш път, по който просто да дам газ и да стигна до апартамента си.
След като се прибрах първата работа беше да седна пред компютъра за да довърша една започната статия за моя сайт. Не ми се работеше и реших да поиграя на флаш игри. Искаше ми се игра, в която...

Момчетата играят игри с коли

Igri systezaniq s koliНе е тайна, че мъжката част от обществото ни е луда по игри с коли. Може би помните времето когато джиткахме на училищните видео игри с ръчки като въртяхме гуми на Ферарита, Кадилаци, Поршета и така нататък. Около десетина или може би, петнадесет години по-късно, ние имаме възможността да играем на ралита, игри с коли и мотори директно в интернет без да ги теглим на компютрите си.

Всички знаем за съществуването на сайтовете предлагащи флаш игри. Там ние имаме достъп до култови заглавия, които ни помагат да станем шампиони в Формула 1, Индикар и други популярни състезания в световен мащаб. Отделно от това можем да...

Искате ли луди надпревари - пуснете си онлайн игри

Игри с коли. Състезания и надпревари.Днес има хиляди възможности да играете онлайн игри включващи луди надпревари с коли и мотори. Ако искате да бъдете състезател още днес може да пуснете някое хитово рали или игра с мощни мотори.

Ако все още не сте разбрали в Интернет съществуват хиляди флаш игри, които може да пуснете директно от своя персонален компютър. Съществуват най-различни жанрове, сред които се нареждат и игри с коли и мотори. Разбира се вие ще прецените дали искате луди надпревари или ще играете в друга категория онлайн игри.
В стотиците та дори хиляди предложения на флаш игри свързани със спортни автомобили и яки мотори вие можете да се вживеете в...