Свободно време

Докато четете забавните ревюта на Любопитно за игрите можете да разпуснете и с нещо друго занимателно и развлекателно. Можете веднага да изиграете онлайн игра по свой избор. За да играете безплатните онлайн игри за деца не е нужно да сваляте или инсталирате допълнителен софтуер. Всички Онлайн игри се играят през WEB браузъра. Изиграйте няколко Hidden Object games online.
Можете да опитате няколко Time Management Games и да разберете какво е да си сервиттьор или шофьор на такси.

Онлайн игри и реалност

Игри със спортни колиВчера се върнах изморен от работа след 2 часа пътуване от Летище София до квартал Овча Купел. Боже господи колко бе натоварен трафика. Придвижвах се едвам едва на първа/втора, постоянно чувах воя на клаксони, полицейски и медицински сирени, виждах изнервените хора в колите и си казвах боже как ми се иска да имаш път, по който просто да дам газ и да стигна до апартамента си.

След като се прибрах първата работа беше да седна пред компютъра за да довърша една започната статия за моя сайт. Не ми се работеше и реших да поиграя на флаш игри. Искаше ми се игра, в която да шофирам кола на прав път, без трафик, без миризма на изгорели газове и гневни чичковци.

Избрах да играя Формула 1. С няколко клика влезнах в един от най-добрите сайтове предлагащи онлайн игри и намерих точно това, което ми трябваше. Неусетно минаваха час подир час и така се оказа, че съм стоял около 3 часа играейки различни флаш игри.
Първо бе формулата, после си пуснах малко бокс за да си изкарам нервите, а накрая завърших със заека Бъни (да правилно ме разбрахте).

Когато си легнах премислих нещата и си дадох сметка колко различна е реалността при компютърни игри и реалността. Докато играех онлайн игри с коли не изпитвах неприязън, а само преди час ми идваше да сляза от личния си автомобил и да тичам ли тичам ...

Едно нещо запомнете, играейки онлайн игри вие можете да отпуснете нервите си. Пробвайте и после кажете дали не съм прав. В нета има изключително добри сайтове за флаш игри във всякакви жанрове ралита, екшъни, каратета и така нататък. Просто пускате и джиткате както направих аз.

Надявам се, че ще приемете съвета ми и ще отпуснете с поредната здрава рали надпревара. Желая ви успех и бъдете най-добрите.