Свободно време

В игрите за деца и момичета обикновено се налага да да се обличат или гримират кукли. Може да се наложи да се направи и пълна промяна. Понякога трябва да сготвите вкусна рецепта и да нахраните децата. Всички игри се играят Онлайн и не изикват инсталация. Ако сте гладни поиграйте Cooking games, а ако не сте можете да потърсите скрити предмети в игрите Hidden Object games или да играете Puzzle games online на вашия телефон или таблет.

Подходящи компютърни игри за деца

Детски игриАз имам 2 деца момче на 4 години и момиче на 10 и двете обичат да играят на компютъра ми, с който работя но знаят, че аз съм строг в това отношение и ги контролирам. Дъщеря ми като по-голяма има влечение към някои по-сериозни онлайн игри но според мен тя е още много много малка.
Голяма дискусия провеждам заедно с моите приятели и близки на тема "Какви игри трябва да играят малките деца" под малки имам предвид между 4 и 16 години. Според мен ние нямаме право да решаваме децата си от удоволствието да щракат по клавиатурата и да кликат с мишката но същевременно с това съм заинтересован от това, което те виждат на монитора.
В свободният обмен на файлове по мрежата детските игри не са много и за това аз избирам варианта да закупя специализирани игри за децата ми. Те не струват кой знае какви пари но за сметка на това носят прекрасен възпитателен ефект както и спомагат за точното мислене на моите съкровища.
Насочвам статията си към всички бащи и майки, които не желаят малките им дечица да се докосват до игри с насилие или нецензурно съдържание. Алтернатива има и вие можете да я намерите благодарение на сайта за онлайн игри, който представям днес (http://e-igri.com/  и http://games-free-online.net/)
Разгледайте  голямото разнообразие от онлайн игри и ще видите как те са точно онова, което търсите за децата. Всички те носят усмивки, истинско забавление и в същото време логика. Забавни герой, хубави и неангажиращи графики, любопитни истории и въобще всичко, което занимава едно безгрижно детство.
Не откъсвайте децата от компютрите но ги пазете защото виртуалното пространство крие свойте рискове. Пускайте им забавни онлайн игри с възпитаващ характер както направих аз чрез сайта за детски игри и направете малките ни съкровища щастливи.
Бихме се радвали ако нашата статия е била полезна за вас. Благодарим ви за вниманието!