Свободно време

Докато четете забавните ревюта на Любопитно за игрите можете да разпуснете и с нещо друго занимателно и развлекателно. Можете веднага да изиграете онлайн игра по свой избор. За да играете безплатните онлайн игри за деца не е нужно да сваляте или инсталирате допълнителен софтуер. Всички Онлайн игри се играят през WEB браузъра. Изиграйте няколко Hidden Object games online.
Можете да опитате няколко Time Management Games и да разберете какво е да си сервиттьор или шофьор на такси.

5 Изненадващи причини IPhone игрите със скрити предмети да са по-освежаващи от гледането на телевизия

Търсенето на съкровища беше голямо събитие в миналото. С развитието на технологиите, обаче, iPhone  игрите със скрити предмети до голяма степен са замененили това търсене. И двете дейности имат едни и същи основи: Трябва да се търсят скрити предмети. Тук са представени 5 изненадващи начини игрите със скрити предмети за iPhone да са по-освежаващи от гледането на телевизия:

1.Подобряване на уменията за наблюдение
Когато децата се опитват да намират скрити предмети, те трябва да се съсредоточат и да гледат много внимателно. Това подобрява техните наблюдателни умения, тъй като те се опитват да се анализира цялата  сцена и да намерят това, което е нужно. Те трябва да обърнат специално внимание на всеки един детайл.

2.Увеличаване на знанията
Едно проучване в списанието на отворен достъп PLoS ONE от Nanyang Technological University показа, че тези игри имат влияние върху умствените процеси. Така например, при визуалното търсене и разпознаване мозъка се активира.

3.Умствено предизвикателство
Игрите със скрити предмети на m.lolygames.com, например, са умствено предизвикателни. Това осигурява чувство на вълнение за играчите. Те също така предизвикват удовлетворение, след успешното завършване на играта. Намирането на скритите предмети е своеобразен начин за умствено развитие на детето.

4.Нучаване на нови думи
Loly игрите в m.lolygames.com предоставят възможност на играчите да научат нови думи, с които често се илюстрират скритите предмети. Това работи не само в полза на любопитството на играча, но и го предизвиква да разбере значението на думата. Това подобрява неговата лексика и знания.

5.Повече участие
Гледането на телевизия става скучно в продължение на определен период от време. Игрите със скрити предмети на m.lolygames.com, от друга страна карат играча да участва в процеса. Това слага край на скуката и приучава играчът да мисли и да участва сам в решаването на задачата.

Извод
Тези 5 изненадващи причини наистина правят игри със скрити предмети за iPhone по-освежаващи от гледането на телевизия. Родителите трябва да използват това като добро основание за да приучат децата си играят игри със скрити предмети на техните Iphones, вместо да гледат телевизия.