Свободно време

Докато четете забавните ревюта на Любопитно за игрите можете да разпуснете и с нещо друго занимателно и развлекателно. Можете веднага да изиграете онлайн игра по свой избор. За да играете безплатните онлайн игри за деца не е нужно да сваляте или инсталирате допълнителен софтуер. Всички Онлайн игри се играят през WEB браузъра. Изиграйте няколко Hidden Object games online.
Можете да опитате няколко Time Management Games и да разберете какво е да си сервиттьор или шофьор на такси.

6 начина да повишите продуктивността си с игрите със скрити предмети за Android

Игри за андроидИгрите със скрити са новата лудост в интернет! Кой може да ги Вини? Преди дебюта им пазара на игри е  доста монотонен. За забавление, всичко което беше на разположение бяха "Екшън игри". Високоскоростни състезания, стрелба и борба.

А искате ли повече?

Открийте игрите със скрити предмети! И накрая вашето дете може да играе нещо  което да развие умствените му възможности и да го подготви за реалния живот.

В тези игри на пръв поглед предметите са скрити. Те са тест за уменията за наблюдение на  средния човек. Колко добре мислиш, че ще се справиш с намиране на предмет точно под носа ти? Доста добре? Не бъди толкова сигурен в сигурен в себе си. Влезте в m.lolygames.com и опитайте. Вие ще бъдете изненадан. Игрите със скрити предмети всъщност правят чудеса за  подобряване на вашата производителност като цяло. "Как?" Ще попитате вие.

Тук са 6 начина как с игрите със скрити предмети за Андроид  може да увеличите производителността си.

1. Рестартиране  на мозъка

Някога работите  през нощта? Вашата продуктивност наистина страда. Това е защото уморения мозък има много слаба производителност.  С тези игри ангажираме мозъка си за 10 минути по един забавен начин,  който е толкова добър, колкото един час дрямка.

2. Подобряване на  самочувствието.

Справянето с прости предизвикателства  предизвиква повишване на нивото на ендорфин. Този кратък изблик на еуфория е доказано, че увелиава самочувствието.

3. Много забавно.

Забавлението е добро за производителността. Какво смятате, че се случва с Джак, когато той е цял ден на  работа и не играе? Трябва да се подчертае, е тази геймърска концепция предлага доста забавления. Опитайте лично игрите в m.lolygames.com за да се уверите.

4. Повишаване на уменията за наблюдение.

Това е най-очевидният резултат от редовното игране. Вие може да бъде този, който ще намери пословичен игла в купа сено и ще решите останалата част от проблема..

5. Засилена концентрация.

Трябва наистина да се концентрирате  върху задачата пред вас. Разделянето на вниманието понижава производителността ви. Концентрация е умение, в което можете да се обучавате. Това обучение е много забавно с игрите със скрити предмети

6. Повишаване на  познанието.

Познанието е процес на психическа  обработка на информацията. Задачи на познавателния конгнитивен процес водят до подобряване на общата производителност.