Свободно време

Докато четете забавните ревюта на Любопитно за игрите можете да разпуснете и с нещо друго занимателно и развлекателно. Можете веднага да изиграете онлайн игра по свой избор. За да играете безплатните онлайн игри за деца не е нужно да сваляте или инсталирате допълнителен софтуер. Всички Онлайн игри се играят през WEB браузъра. Изиграйте няколко Hidden Object games online.
Можете да опитате няколко Time Management Games и да разберете какво е да си сервиттьор или шофьор на такси.

Момчетата играят игри с коли

Igri s koli. Sportni koliНе е тайна, че мъжката част от обществото ни е луда по игри с коли. Може би помните времето когато джиткахме на училищните видео игри с ръчки като въртяхме гуми на Ферарита, Кадилаци, Поршета и така нататък. Около десетина или може би, петнадесет години по-късно, ние имаме възможността да играем на ралита, игри с коли и мотори директно в интернет без да ги теглим на компютрите си.

Всички знаем за съществуването на сайтовете предлагащи флаш игри. Там ние имаме достъп до култови заглавия, които ни помагат да станем шампиони в Формула 1, Индикар и други популярни състезания в световен мащаб. Отделно от това можем да пуснем дори професионални игри свързани с шофьорски курсове например.

Момчетата и дори улегналите мъже харесват множеството здрави надпревари, вие също може да се присъедините към мнозинството ако сте фенове на игрите с коли.
Не забравяйте, че това са само игри и не е препоръчително да прилагате натрупаните умения в реалния живот.

Интересен факт, е че днес флаш игрите достигнаха големи висоти като предлагат страхотна графика, лесен интерфейс и не натоварват процесора на вашия компютър.
Като нищо може да стартирате някое свежо рали състезание (racing) без да се налага да качвате дори 1 мегабайт на PC-то ви. И това ако не е готино здраве му кажи.

За да намерите подходящи игри с коли е достатъчно да посетите един добър сайт за онлайн игри, предлагащ богат каталог със заглавия в различни категории, сред които спорт, аркади, екшъни, стратегии, логически и прочие предложения. Написахме тази статия за всички момчета търсещи начин да оползотворят свободното си време като пуснат някоя игра с последните модели коли и мотори.

Е надяваме се, че е имало полза от нашата статия а сега е ваш ред да намерите интересни онлайн игри, които да пуснете още сега. Пожелаваме ви да бъдете най-добрите и да покажете, че сте грамотни шофьори по пътища и писти. На добър час.